web counter

Goedkope autoverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten

/Goedkope autoverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten
Goedkope autoverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten2018-02-20T10:45:41+00:00
goedkope autoverzekering berekenen

Goedkope auto verzekering berekenen, vergelijken en afsluiten

Vul het onderstaande formulier in om de premie voor uw autoverzekering te berekenen. Na het doorlopen van enkele stappen ziet u direct hoeveel u kunt besparen.Profiteer van ons aanbod en sluit vandaag nog uw goedkope autoverzekering online af. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Autoverzekering

Als het om auto’s gaat, heeft ieder zo z’n eigen smaak. De een gaat voor een praktische gezinsauto en de ander heeft een voorkeur voor een sportieve cabrio. Ondanks deze verschillen willen we allemaal hetzelfde: er zeker van zijn dat we onze auto kunnen gebruiken wanneer we hem nodig hebben.

U bent zuinig op uw auto. Het is immers een kostbaar bezit dat u de vrijheid geeft om te gaan waarheen u wilt. Juist daarom is het vreemd dat veel Nederlanders zuinig zijn op hun auto, maar niet op hun auto verzekering! Ze betalen vaak onnodig hoge premies.

Lage premies door concurrentie

In de afgelopen jaren is de concurrentie tussen verzekeraars als Polis Direct, Achmea, All Secure enorm toegenomen. Daardoor zijn de premies voor nieuwe autoverzekeringen sterk gedaald. Het kan voor u interessant zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Op basis van wat u belangrijk vindt, vergelijken wij de producten, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars.

Bescherming van uw opgebouwde no-claim

Wie jarenlang schadevrij rijdt, wordt beloond met de zogenaamde no-claim korting op de premie van zijn Autoverzekering. Maar wie een aanrijding krijgt waarvoor hij verantwoordelijk wordt gesteld, raakt direct een flink stuk van deze no-claim kwijt. Gelukkig bieden steeds meer verzekeraars hiervoor een oplossing met een aanvullende no-claim dekking. Zuinig autorijden begint met een goede autoverzekering die past bij uw persoonlijke situatie. We adviseren u graag over de beste en meest voordelige oplossing voor u.

Welke dekking past bij mij – Autoverzekering tips (Consumentenbond)