Goedkope gezinsongevallenverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten

Goedkope gezinsongevallenverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten

Vul het onderstaande formulier in om de premie voor uw gezinsongevallenverzekering te berekenen. Na het doorlopen van enkele stappen ziet u direct hoeveel u kunt besparen.

Profiteer van ons aanbod en sluit vandaag nog uw goedkope gezinsongevallenverzekering online af. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Gezinsongevallenverzekering

Omdat een ongeluk nooit is te voorzien

Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. Veel ongelukken gebeuren gewoon thuis of op het werk. De gevolgen kunnen zeer ingrijpend zijn, bijvoorbeeld bij blijvende invaliditeit.

Een gezinsongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit als u door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden.

Bij blijvende invaliditeit stelt de verzekeraar de uitkering vast aan de hand van een percentage waarop de ontstane handicap wordt beoordeeld. Als u bijvoorbeeld volledig blind wordt, keert de verzekeraar het bedrag voor 100% uit. Raakt u tijdens een ongeval uw pink kwijt, dan wordt de handicap minder zwaar beoordeeld en ontvangt u een deel van het vooraf vastgestelde bedrag.

Bent u op zoek naar een ongevallenverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing. We adviseren u graag over de beste en meest voordelige oplossing voor u.