web counter

Knallend het nieuwe jaar in met kortingsactie op personenautoverzekeringen

/, 2. Maatschappij Nieuws/Knallend het nieuwe jaar in met kortingsactie op personenautoverzekeringen

Knallend het nieuwe jaar in met kortingsactie op personenautoverzekeringen

RichardsOnline start 2015 voordelig met een kortingsactie op personenautoverzekeringen. Wij bieden samen met Voogd & Voogd het gehele eerste kwartaal 10% korting op alle afgesloten personenautoverzekeringen van AEGON, Allianz, ASR, Avéro Achmea, Bovemij, De Goudse, Delta Lloyd, Generali, London, Nationale-Nederlanden en Reaal. Ook de huismerken van Voogd & Voogd vallen onder de actie.
Hoe gaat de actie in zijn werk?
De kortingsactie is van toepassing op nieuwe personenautoverzekeringen die in de periode van 9 januari tot en met 31 maart 2015 worden aangevraagd. De ingangsdatum van de verzekering dient in of na de actieperiode te liggen. De korting blijft van kracht zolang de verzekering onveranderd doorloopt. De actie geldt ook voor tweede gezinsauto’s.

De korting wordt niet toegepast bij:

– wijzigingen
– prolongaties
– andere kortingsregelingen (m.u.v. de relatiekorting), acties, collectiviteiten e.d.
– personenautoverzekeringen zoals de Eco-Polis, London Economy en ASR Budgio
– overig automotive, zoals de bestelautoverzekeringen
[button link=”/autoverzekering/” color=”green” size=”xlarge” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” shadow=”” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Goedkope auto verzekering berekenen, vergelijken en afsluiten[/button]

2015-03-10T09:20:52+00:009 januari 2015|1. RichardsOnline Nieuws, 2. Maatschappij Nieuws|0 Comments